lördag 19 april 2008

Let's link it.

Okej, det finns en massa genomtänkta, användbara, geniala eller bara jävligt snygga sidor ute på the world wide web. Jag tänkte plocka upp ett par stycken av dem i det här inlägget denna lördagkväll.


För det första är den riktigt snygg. Grymt sober och minimalistisk. För det andra så är det riktigt jävla skitsnygg. Och som de har gjort sidnumreringen på deras portfoliosida ... kanon. Att nästa sida inte dyker upp förrän den har laddats klart. Så enkelt och så smart. Mer sånt.


Favorite Website Awards är en sida som byggts upp runt kring utmärkelserna som organisationenen ger ut. Det fungerar som en portal med riktigt bra hemsidor. Här kan man hitta gott om inspiration.


Bold är en sida för grafiker, reklamare och annat mediefolk. Här skrivs det artiklar, platsannonser och det finns en webshop med bland annat tidningar och typsnitt. Men det är forumet som är mest känt. Där kan man  snabbt få kompetenta svar på sina frågor eller om man bara vill starta en kreativ och intressant diskussion så går det naturligtvis bra.


En blogg om mönster helt enkelt. Inte särskilt snygg, inte speciellt banbrytande, inget man stoppar pressarna för. Men bloggen är likväl värd att tipsa om. Men det är ju förjäkla tråkigt att de måste använda Helvetica i headern.

Håll till godo.

Inga kommentarer: