torsdag 22 maj 2008

Back to business.

Okej, nu har jag vilat från bloggandet tillräckligt. Helgen tog hårt men den här veckan har varit desto bättre så nu ska bloggen ta fart igen.


Jag hade tänkt att lägga upp mina tävlingsbidrag så småningom. Känner dock att jag ska koppla bort det där ett tag och idag vill jag istället tipsa om några nya, bra länkar.

thestrangeattractor.net. En liknande blogg som detta, fast aningen större och på engelska. Inte omöjligt att jag ska börja bidra till den bloggen också då vi pratar om att jag ska kunna posta inlägg där också. Helt klart en läsvärd blogg.

lookatmedesign.com. Här kan ni titta på Sara Haraigues portfolio. Och vilken portfolio sen! Det känns så nytt, så fräscht, så rent. Och inte så lite coolt att Esbjörn Svensson Trio låtit henne formge två av deras album. Sara Haraigue är en av de som skriver på ovan nämnda blogg.

letters-numbers.com. Ytterligare en av författarna bakom TSR.net är Steve Rura från New York. Hans portfolio går inte heller av för hackor. Spana in den.

designingthenews.com. Avslutar med en länk med en rent ut sagt genial och nyskapande idé på hur man kan formge innehållet i en dagstidning med grafisk design. Jag vill ha hans prints på väggen. Kolla här nedanför, bara.


Inga kommentarer: